Over Asgard Reizen

Op reis met Asgard
Asgard Reizen bestaat dit jaar 21 jaar. Sinds 1995 organiseren wij kleinschalige groepsreizen voor liefhebbers van cultuur en natuur. De reizen zijn zorgvuldig samengesteld en hebben thema's zoals kunst, moderne architectuur, geschiedenis, literatuur, muziek en culturele festivals. De begeleiding is altijd in handen van een ervaren Nederlandse reisleider, gespecialiseerd in het thema van de reis. Onze hotels zijn goed gesitueerd in het centrum van een stad en naast het aangeboden excursie-programma is er ook vrije tijd voor eigen initiatieven. Verder zijn de groepen exclusief en klein.

Onze reizen zijn geschikt voor alle leeftijden mits u in een goede fysieke en mentale gezondheid verkeert. De meest actuele informatie en een uitgebreid dag-tot-dag programma van de reizen vindt u op onze website www.asgard.nl. Hier kunt u zich ook inschrijven. Op verzoek sturen wij u een dag-tot-dag programma en/of een inschrijfformulier toe. Aanvullende informatie vindt u ook op Facebook en Twitter.

Wat is altijd inclusief in de reissom
· Het excursie-programma zoals omschreven
· Het vervoer (bus, trein en vliegtuig incl. toeslagen en belastingen)
· Overnachting in goede hotels gelegen in het centrum van de stad
· dagelijks ontbijt
· Deskundige (kunsthistorische) Nederlandse reisleiding
· Per reis staan de extra inbegrepen items vermeld zoals avondvoorstellingen, diners, enz.

Wat is exclusief
Niet bij de reisbeschrijving genoemde lunches en diners, drankjes, entreegelden verzekeringen en fooien, eventueel visumkosten, de kosten voor het meenemen van ruimbagage binnen Europa.

Groepsgrootte en vertrekgarantie
We reizen met groepen van minimaal 10 personen (in sommige gevallen minder) en maximaal 20 personen. Bij het minimum van 10 personen een maand voor vertrek is de reis gegarandeerd.

Hotels
De uitstekende drie- tot viersterren hotels waarin we verblijven, liggen in het centrum van de stad (tenzij expliciet anders vermeld). Hierdoor kunt u gemakkelijk vanuit uw hotel in uw vrije tijd bijvoorbeeld nog een museum bezoeken, winkelen of 's avonds dineren of een voorstelling bijwonen.

Speciale wensen
Speciale diëten of andere wensen kunt u telefonisch en per mail aan ons doorgeven of aangeven op het (digitale) inschrijfformulier bij opmerkingen. We zullen onze uiterste best doen aan uw wensen en voorkeuren te voldoen, we kunnen deze wensen helaas niet garanderen.

Kamerindeling
Indien u alleen reist en graag een kamer wilt delen, boeken wij eerst een eenpersoonskamer voor u. Zodra wij een aanvraag krijgen van iemand met dezelfde wens, wordt u in overleg ingedeeld op een tweepersoonskamer. De toeslag voor de eenpersoonskamer wordt dan teruggestort.

Vervoer
De reizen worden uitgevoerd per bus, vliegtuig of trein. Voor informatie over de vertrek- en aankomsttijden kunt u contact met ons opnemen. U dient er rekening mee te houden dat vluchtschema's soms kort voor vertrek nog gewijzigd kunnen worden. Individueel vervoer van en naar Schiphol is op aanvraag mogelijk.

Minibus
De busreizen worden uitgevoerd met een van onze eigen minibussen met verstelbare stoelen, airconditioning en luchtvering. De minibussen vallen onder het touringcar reglement en voldoen aan alle wettelijke eisen die van toepassing zijn op touringcars. Bij vliegreizen huren wij bussen in. Deze voldoen aan de wettelijke normen van het land van bestemming.
Onze opstapplaatsen staan per reis op onze website vermeld. Bij de volgende opstapplaatsen kunt u tevens overnachten:
· Groningen: Asgard Hotel, tel. 050-3684810
· Amersfoort: NH Hotel, tel. 033-4221200
· Arnhem: van der Valk hotel Arnhem tel. 026-4821100
· Apeldoorn: van der Valk Hotel de Cantharel, tel. 055-5414455
· Zwolle: Mercure, tel. 038-4216031
· Breda: Campanile, tel. 076-5787700

Reisleiding
Onze (kunst-)historische reisleiders zijn zeer ervaren en zijn gespecialiseerd in de thema's van een reis. Als aanvulling maken we waar gewenst gebruik van lokale gidsen.
Asgard Reizen doet haar uiterste best om de reizen uit te laten voeren zoals gepland. Het kan voorkomen dat een reis door onvoorziene omstandigheden door een andere reisleider wordt begeleid.

Reserveringen
U kunt zich voor een reis inschrijven via onze website www.asgard.nl, telefonisch via 050-3684828 of door het inschrijfformulier uit de brochure ingevuld te retourneren. Na ontvangst van uw inschrijving sturen wij u de bevestiging van uw reservering met een factuur. We rekenen € 20,- boekingskosten per reservering.

Wijzigingen / Verlenging
Bij de meeste reizen bestaat de mogelijkheid een verlenging aan te vragen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@asgard.nl of door te bellen met 050-3684828 of 050-7119828.

Reizen op maat
Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van reizen op maat. Deze reizen worden in overleg samengesteld voor bedrijven, verenigingen, familie, vriendengroepen of andere gezelschappen. Een reis op maat kan een reis uit ons programma zijn waarin wijzigingen naar wens worden aangebracht, zoals bijvoorbeeld de reisduur. Daarnaast kunnen speciale thema's, zoals kunst, kerken, architectuur, muziek of museumbezoek in de reis worden opgenomen. Voor uitgebreide informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via info@asgard.nl of door te bellen met 050-3684828.

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: