Murcia, de Moorse oase van zuid Spanje

Murcia, de Moorse oase van zuid Spanje

7 daagse reis

De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden, moorse valleien, bruisende vissersdorpjes, palmentuinen, oase-achtige landschappen, authentieke gebruiken en feesten, 300 dagen zon per jaar en een voortreffelijke gastronomie gebaseerd op de producten uit deze 'moestuin van Europa'. Ook het Romeinse en 'Cartaagse' Cartagena en het palmenwoud van Elch (Unesco wereldcultuurerfgoed) staan op ons programma.

Op zo'n 30 kilometer ten noordwesten van de stad Murcia ligt de prachtige vallei Valle de Ricote, waar de rivier Segura zijn weg kronkelend doorheen vindt. Hier is het een reis terug in de tijd naar het Moorse Spanje van eeuwen geleden, vooral van half februari tot half maart wanneer de perzikbomen in volle bloei staan. Paars en roze kleuren de velden met fruit en citrusgaarden, een magische sfeer valt ons ten deel!

Onder leiding van de zeer deskundige Petra van Mullekom ontdekt u de onbekende regio Murcia, waarbij architectuur, geschiedenis en natuur afwisselend aan bod komen.

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: