Het Pauperparadijs on Tour

Het Pauperparadijs on Tour

2 daagse excursie

30 juli 2017
"Ik vond het een heel interessant tripje en de begeleiding van Susanna Jansen erg goed. Hotel ook prima en heel gunstig gelegen. Alleen de voorstelling vond ik nogal matig, het boek vond ik veel boeiender."

24 juli 2017
"Helemaal Geweldig ! Voorbespreking van Suzanna , begeleiding naar Veenhuizen ( ook weer onder begeleiding van Suzanna.) De rondleiding in 3 gedeeltes over het terrein. De prima lunch en uiteindelijk het fantastische theaterspektakel op de binnenplaats bij het gevangenismuseum ! De stortbui die na de pauze op ons neerdaalde kon het enthousiasme niet drukken ! Een enorme aanrader !! Laat ik het Asgard hotel niet vergeten : Prima "

24 juli 2017
"Naar het Pauperparadijs. Jaren geleden had ik het boek van Susanna Jansen gelezen en ook Veenhuizen bezocht. Toen ik de aankondiging bij Asgard las: Een weekend in het Asgard hotel met inleiding door Susanna op het theaterstuk, plus rondleidnig door Veenhuizen, twijfelde ik niet en heb me ingeschreven. Drie vriendinnen enthousiast gemaakt en zo hebben we met ons vieren een aangenaam en waardevol weekend meegemaakt. Prima verzorgd, mooi hotel, fijne bus en geweldig theaterstuk van Tom de Ket en Susanna Jansen. "

24 juli 2017
"Ik vond het leuke reis, met name door de bevlogen uitleg van de schrijfster, Suzanna Jansen, waardoor je met andere ogen naar de voorstelling Het Pauperparadijs ging kijken. De voorstelling zelf vond ik te lang, het was meer een musical, wat in de folder niet duidelijk tot uiting komt. Zaterdagavond had ook een eenvoudige maaltijd inbegrepen kunnen zijn."

17 juli 2017
"In Hotel Asgard voel je je thuis. De afdeling Reizen speelt in op de actualiteit en organiseert een reisje rond het Pauperparadijs. Extra is de lezing van Jansen, de schrijfster van het boek over dit onderwerp. De excursie naar Veenhuizen is heel precies, wij rijden deels langs de route die de trekschuit aflegde met de paupers aan boord, het kerkhof is aangrijpend. Tot slot de opera. Er wordt vol vuur gespeeld en muziek gemaakt. Meeslepend! En dan brengt Nick Kieft ons naar het station. Een reis van Asgard blijft je bij, zeker deze. Maddy Knol"

5 september 2016
"Bijzonder interessant om op deze wijze een deel van het verleden te ervaren."

22 juli 2016
"Het uitstekend door Asgard georganiseerde arrangement 'Het Pauperparadijs on Tour' verdient alle lof. Na een informatieve op zaterdagavond door Suzanna Jansen gegeven lezing, vertrokken wij zondagochtend met Suzanna naar Veenhuizen. Jansen is niet alleen een uitstekend schrijfster, maar kan ook zeer boeiend vertellen. Alle lof over de manier waarop zij over de geschiedenis van haar familie en andere 'paupers' sprak. Tot slot mochten wij nog van een geweldige theatervoorstelling genieten. Een zeer informatief en leerzaam weekend "

22 juli 2016
"We hebben erg genoten van dit interessante initiatief en uitje. Wij ervoeren het als een boeiende combinatie van inzicht in het boek, inleiding op het theaterstuk, rondleiding langs historische plaatsen en een vaak ontroerend uitvoering. Maar als 80-plussers ervoeren we ook dat het nogal vermoeiend was, met bus(je) in en uit, een warme tribune en wat sneller lopen dan voor ons normaal is."

19 juli 2016
"Het weekend "Pauperparadijs" was een heel positieve ervaring. Door u was alles prima georganiseerd .Natuurlijk was de grote extra dimensie , de inbreng van Suzanna jansen. Zij is een begenadigd vertelster en door haar waren we nog beter voorbereid op wat wij zouden zien en ervaren bij de opvoering. Thuis, heb ik veel reclame gemaakt en ervoor gezorgd, dat velen het NU betreuren, dat ze niet zijn meegegaan. Nogmaals, mijn complimenten. Dit was mijn eerste kennismaking met Asgard en een heel goede!! Marjo van Dijk-Witjas."

11 juli 2016
"Ik vond het een inspirerend weekend. De lezing en de begeleiding door Suzanna Jansen waren heel erg goed, de voorstelling was zeer de moeite waard en de begeleiding door Nick was ook prima. Met vriendelijke groet, Heleen Creyghton."

11 juli 2016
" Het Pauperparadijs on Tour beleefd,te beginnen met de indrukwekkende lezing van Suzanna Jansen daarna de begeleiding door haar in Veen- huizen en `s middags de overweldigende Theateruitvoering. Al met al voortreffelijk weekend waaraan mijn partner en ik ,gezien ook de links met het actuele maatschappelijk gebeuren nog lang zullen terugdenken. Het feit dat het lijkt alsof wij lang van huis zijn geweest correspondeert met de grote kwaliteit van de onderhavige reis ! Chapeau, ůůk voor de voortreffelijke chauffeur/reisleider !"

29 september 2014
"Het Pauperparadijs on Tour was/is een prachtig aanbod. Om te beginnen in de avond de presentatie van Suzanna Jansen die zowel inhoudelijk als presentatietechnisch een tien verdiende. En de volgende dag het reisje naar allerlei relevante plekken, die in drie verschillende tijdvakken een rol hebben gespeeld in de treurige geschiedenis en de deportatie van de allerarmsten naar de 'opvoedkolonie Veenhuizen'. Met haar doorleefde kennis van zaken bracht Suzanna de geschiedenis indrukwekkend dichtbij. Het weekend was prima verzorgd. Dank Suzanna, dank Asgard. "

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: