Pasen in Valencia

Pasen in Valencia

6 daagse reis

1 mei 2017
"Valencia Semana Santareis Valencia stond al jaren op mijn to do lijstje. Ik ben blij, dat ik het niet nog jaren vooruitgeschoven heb, want het is een topstad! Ik heb nu al weer heimwee naar deze stad. Er is zoveel moois te zien qua gebouwen, pleinen, bloemen en mensen, dat je het gevoel hebt in een openluchtmuseum rond te lopen. De wijk Ensanche met Valenciaanse Jugendstil, de fietstocht door de rivierbedding van de Turia, het historische oude centrum, de processietochten, alles was mooi Gids Petra van Mullekom zelf al 20 jaar woonachtig in Spanje is zeer deskundig. Heeft veel verteld over de cultuur, de geschiedenis, het eten en over de Spanjaarden zelf. Van alle gidsen die ik tot nu toe heb meegemaakt tijdens mijn reizen staat ze bij mij in de TOP 3! En - niet onbelangrijk- ook het prettige gezelschap van de overige groepsleden heeft deze reis voor mij een bijzondere meerwaarde gegeven. Kortom: een dikke 10! "

29 april 2017
"De reis naar Valencia met bezoek aan de Semana Santa was voor ons zeer boeiend en goed georganiseerd. Onze gids Petra : meer dan geweldig; vriendelijk, flexibel en zeer deskundig over alle 'in and outs' van stad en streek. Keurig hotel, centraal gelegen (maar wel erg harde bedden). Concluderend : Asgard aanbevolen (ook de schriftelijke afhandeling van onze wat aangepaste reis).!"

21 april 2017
"Pasen in Valencia, heb ik ervaren als een heel mooie reis. Petra, onze gids was heel bekwaam en tot het laatste toe zorgzaam. Ze deed mee met alle activiteiten en had er zelf veel plezier in. Alles was prima geregeld, stoelen gereserveerd voor de groep zodat we konden zitten en kijken naar de processies. Ook de fietsen waren besproken en het was mooi dat er zelfs een bezemwagen was, in de persoon van Frederico. De stad was zeer de moeite waard om te bezichtigen. En de maaltijden in verschillende restaurants, uitstekend. Tip: Aan het begin van de activiteiten allemaal het telefoonnummer van de gids in je mobiel opslaan. Want in de grote drukte bij de processies kun je elkaar makkelijk kwijtraken. Ook de dag buiten Valencia, bij de boer, vond ik heel fijn. Goed om even los te komen van alle indrukken van de stad. Vliegreizen gingen goed. Vervelend dat je lang moet staan wachten voor het inchecken. Hotel is prima en bij het ontbijt alles ruim voorradig. Fijn dat het hotel midden in het centrum ligt. "

21 april 2017
"Het was een mooi verblijf in Valencia. Hotel gunstig gelegen, de kamer keurig maar wel erg klein, uitzicht op muur. Programma omgegooid maar alle onderdelen hebben plaatsgevonden. Erg mooie fietstocht, mooie plaats bij processies. goede tip voor flamenco. Er bleef weinig vrije tijd over om nog wat te gaan bekijken. De gids Petra was prima, heel rustig en duidelijke uitleg. Een ochtend een vervangster die wat minder goed was. Mijn eerste ervaring met Asgard is positief. "

20 april 2017
"Reis Valencia van 13-4 t/m 18-4-2017 Reisleidster Petra van Mullekom Een geweldige mooie stad, het historisch centrum en het ultra moderne gedeelte bij de haven, de mooie barokke kerken, klooster en de historische wijk en de hippe wijk, de bijzondere musea (Almoina met deArabische opgravingen, Keramiek en Fallas) schitterend. De Arena, het stadhuis en station Een hele belevenis om de Goede Week Processies bij te wonen op Goede Vrijdag en Paas Zondag, fijn dat er stoelen waren om de processies te zien. Het programma was verder heel gevarieerd, de fietstocht door de stad was werkelijk uniek, (gelukkig geen ongelukken gebeurd). Ligging van het hotel in het centrum heel fijn. De maaltijden in goede/mooie restaurants, de exclusieve voor- gerechten waren een belevenis. Het uitstapje naar het platte land met de metro was heel ontspannend en gezellig. Onze reisleidster Petra was fantastisch, wat heeft zij ons -op een bijzondere prettige manier- veel van de geschiedenis van Spanje en over het leven van Spanjaarden verteld. Werkelijk een "must" om deze bijzondere reis te gaan maken zo vroeg in het voorjaar, de temperatuur is al boven de 20 graden. "

19 april 2017
"Mijn eerste reis met Asgard ! Alles verliep perfect en in een goed tempo. Uitstekende uitleg van alle bezienswaardigheden. Onze gids was TOP !!!"

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: