11 reizen gevonden.
Duitsland [X] -


Lübeck 2018
Lübeck, in de 14e eeuw 'koningin van de Hanze', krijgt in december door de traditionele kerstmarkt een betoverende sfeer. De oude stad wordt dan prachtig verlicht en in de goed bewaard gebleven kerken klinken kerstliederen.
Vanaf € 395
Hanzesteden aan de Duitse Oostzeekust
Langs de Duitse Oostzeekust liggen oude steden als een parelketting aaneen geregen. Zeeroverij en machtige tegenstanders als de koning van Denemarken brachten deze steden bij elkaar in een uiterst succesvolle stedenbond: de Duitse Hanze.
Vanaf € 795

op reis met Asgard Reizen betekent:

  • Kleine groepen (10-20 pax)
  • Goede hotels in het centrum van de stad
  • Deskundige en betrokken reisleiders
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Een persoonlijke benadering
  • Veel aandacht voor cultuur en geschiedenis
Luther
Tijdens onze reis bezoeken we de plaatsen in het oosten van Duitsland, daar waar Luther en zijn medestanders geschiedenis schreven. Plaatsen waar hij gewerkt heeft of gepredikt, waar hij woonde en waar hij stierf. Er wordt veel duidelijk over het leven en denken in zijn tijd met een verbinding naar het heden.
Vanaf € 595
Bremen, Worpswede en Fischerhude
In het midden van een voormalig turfstekersgebied vinden we de kunstenaarsdorpjes Worpswede en Fischerhude. Een inspiratiebron voor kunstenaars. Hiernaast bezoeken we Bremen en de Kunsthalle.
Vanaf € 495
München
Historicus Nick Kieft neemt u mee naar de bruisende stad München en omgeving met haar vele interessante bezienswaardigheden en kunst musea.
Vanaf € 895
Ost-Friesland
Ostfriesland, het land van dijken en schitterende dorpjes met fraaie bakstenen kerkjes.... Het land van havenplaatsjes en viskramen, veen en ontginning, moderne kunst en rijke geschiedenis.... ga mee op ontdekkingstocht !
Vanaf € 545
Ruhr en Steenkool
Eind 2018 sluit de laatste kolenmijn in het Ruhrgebied. Daarmee komt de kolenmijnbouw in het hele gebied van de Europese Unie aan zijn eind. Daarmee komt een einde aan een industrie die als geen ander het aanzien van de moderne wereld heeft getekend.
Vanaf € 475
Oranjeroute
Met een introductie van Oranjekenner Bearn Bilker gaan we opzoek naar de wortels van ons koningshuis in plaatsen als Dillenburg, Siegen, Diez en Nassau.
Vanaf € 695
Rügen -
Het schiereiland Rügen was in de vorige eeuw een geliefde plaats om te kuren en trok vele kunstenaars. Een mooie combinatie met de Hanzesteden Stralsund, Güstrow en Wismar, waar veel moois op architectuur en cultureel gebied te zien is.
Vanaf € 785
Stuttgart
Stuttgart heeft veel te bieden op het gebied van moderne architectuur. Architecten als. Le Corbuser, Walter Gropius en Mies van de Rohe realiseerden hier hun prototype huizen in de jaren 20. Maar ook recent zijn er schitterende musea gerealiseerd van architecten als UNStudio en Delugan Meissl Associated Architects.
Vanaf € 655
Moderne architectuur in Berlijn
Berlijn is een fascinerende stad die zich continue blijft ontwikkelen. In deze reis bezoeken we de meest spraakmakende gebouwen en staan stil bij de verschillende vormen van stadsontwikkeling en de ideologie erachter.
Vanaf € 745

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: