5 reizen gevonden.
Nederland [X] -


Friesland 2018
In 2018 is Leeuwarden dť culturele hoofdstad van Europa. En daarmee het ideale uitgangspunt voor een onvergetelijke culturele tour door Friesland. Met een centrum dat nu nog het best bewaarde geheim van Nederland is, een toren die schever staat dan het bouwwerk in Pisa, een schitterend museum en spraakmakende, verrassende en hoogst actuele kunstprojecten, waaraan de gehele gemeenschap Ė in goed Fries Iepen Mienskip Ė meewerkt. Van de Wadden tot de Wouden.
Vanaf € 370
De slag bij Heiligerlee
De slag bij Heiligerlee, 450 jaar geleden, is onderdeel van een bijzondere geschiedenis. Met een lezing en een tweetal dagen excursies besteden we alle aandacht aan deze veldslag die geldt als het begin van de Nederlandse Opstand, ofwel de Tachtigejarige Oorlog.
Vanaf € 295

op reis met Asgard Reizen betekent:

  • Kleine groepen (10-20 pax)
  • Goede hotels in het centrum van de stad
  • Deskundige en betrokken reisleiders
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Een persoonlijke benadering
  • Veel aandacht voor cultuur en geschiedenis
Het Pauperparadijs on Tour
Schrijver Suzanna Jansen neemt u mee op een reis door de geschiedenis naar Veenhuizen met aansluitend de theatervoorstelling over arm en rijk op het binnenplein van het gevangenismuseum.
Vanaf € 195
De Graanrepubliek On Tour
Schrijver Frank Westerman neemt u mee door het decor van zijn bestseller de Graanrepubliek en houdt voorafgaande hieraan een lezing o.a. over het bewogen leven van staatsman Sicco Mansholt.
Vanaf € 195
De Amsterdamse School in Groningen
In de provincie Groningen zien we tijdens de reis opvallend veel voorbeelden van de Amsterdamse School met een inleidende lezing van kunsthistorica Jikke van der Spek.
Vanaf € 445

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: